The Ultimate Guide To su kaçağı tespit

Wiki Article

Eğer dairede yaşayan kişi sayısı one yıl içinde değişmemiş ise, önceki su faturalarınıza bakarak kullandığınız suyun metre küp hacmini kontrol edebilirsiniz, eğer son aylarda çok farklı derecede bir harcama olduğunu görüyorsanız su kaçağı sorunu yaşıyor olabilirsiniz.

Boğaziçi Tesisat İstanbul’da profesyonel olarak hizmet veren ve en çAlright tercih edilen firmalardan biridir.

Meltem Hanım, Su izlerinin oluşması ya üst kattaki komşunuzun tesisatındaki bir kaçaktan oluşabilir yada yan binada oluşan bir su sızıntısından meydana gelebilir, dilerseniz Protesisat olarak sizi üzeen su kaçağının yerini noktasal olarak bulabiliriz.

Merkez Su Tesisatı olarak İstanbul’da uçtan uca servis hizmetimiz olduğunu belirtmiştik. Peki, bu ilçeler hangileri? Hemen aşağıda yer alan ilçelerin tamamına servis hizmetimiz vardır:

1997 den beri bu meslekteyim kalorifer doğalgaz temiz su pis su mekanik tesisat yerden ısıtma sistemi su kaçağı tesbiti ve tamiri işleri yapmaktayım işimde ehil ve titiz im

Su kaçak tespiti yapmak için işlem yapılan bağlantılar alt kata su sızması olmadığından emin olmak için kontrol edilmelidir.

Gerekli kontrollerin ardından nokta atışı su kaçağı tespiti ile her şey dahil fiyat teklifimizi sizlere sunuyoruz.

Mr Usta’dan alacağınız her hizmet için bir ücret ödersiniz ve bu su kaçak tespiti ücretin karşılığında işlerinizin usta tesisatçılar tarafından en iyi şekilde yapılmasını beklemeniz de son derece doğal bir durumdur.

Parkelerde kabarma, parkelerin süpürgelik kısmında su birikintisi veya ıslaklığın olması, parkelere bastığınızda su kaçağı tespiti yumuşaklık hissediyor gibi durumlarda mutlaka parke altında su kaçağı vardır. Bu sonuca varıldı ise su sızıntısının nereden geldiğine ulaşmak gerekir.

Duvarlarda oluşan su sızıntısını bulmanın farklı yöntemler ile bulunabilir. Oda içerisinde parkelerde yada halılarda ıslanma fark edebiliriz. Zeminde köşelerde ıslaklı nem rutubet bulunduğu zaman duvarda su kaçağı var demektir. Duvarlarda boyada değişiklik olup olmadığına bakılmalıdır.

Cevap : Yaşadvertığınız sorun nedeniyle geçmiş olmasını dileriz. Bağcılarda bulunan ve İstanbul'un tüm ilçelerine hizmet veren su tesisatçısı firmamız kısmi fayans tamiri yaptığı su kaçak tespiti gibi komple tadilatta yapmaktadır. Usta arkadaşlarımız gelip gerekli tespitleri yaptıktan sonra fiyatla ilgili bilgi verebiliriz.

İstanbul geneli su kacak tespiti onarımı ve tıkanıklık açma servisi uzun yıllardır hizmet veriyorum çalışanlarımla kaliteli hizmetin adresi

Soru : İstanbul Arnavutköy'de apartmanın 3.katında oturuyorum. Kış mevsiminde çocuklarımın yanına gittiğim için daire boş kalıyor. Geç kış mutfak lavabosunun altında ki ince borular patlamış ve evi su basmıştı. Boru patlaması sonrasında alt komşuları aradılar.

Bu muslukları tek başınıza değiştirmeyi bilmiyorsanız usta bir tesisatçıdan propertyım alabilirsiniz. Zira su kaçağı tespit tesisatçı ne iş yapar sorusuna verilebilecek bir başka cevap da bu değişim ve montaj işlemleridir. 

Report this wiki page